[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلی :: آخرین شماره :: تمام شماره‌ها :: ارسال مقاله :: نقشه پايگاه :: ثبت نام :: جستجو :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
شناسنامه نشریه
صاحب امتیاز
انجمن علمی فرماندهی و کنترل ایران

مدیر مسئول
محمدرضا ولوی
سردبیر
محمد حسین   مدنی
مدیر اجرایی
محمد باقری

اعضای هیات تحریریه

محمدرضا ولوی 
محمدرضا عارف  
یحیی رحیم صفوی

جلیل راشدمحصل
محمود کمره ای
محمدحسن قاسمیان
 سید مصطفی صفوی
سیدضیاء‌الدین قاضی‌زاده
 حسین شیرازی
محمدحسین  مدنی
علی ناصری
مجید  غیوری 

مهدی  فشارکی
 

شاپا چاپی
2645-7245
شاپا آنلاین
2645-8055
..
:: جستجو در مقالات منتشر شده ::
۲ نتیجه برای کرمی

محمود فروغی، علی اکرمی‌زاده، مسعود باقری،
دوره ۲، شماره ۴ - ( ۲-۱۳۹۸ )
چکیده

در این مقاله با استفاده از نظریه بازی و ساخت یک مدل تحلیلی فرآیند تصمیم‌گیری در یک درگیری سایبری موردبررسی قرارگرفته است. بازیکن‌ها طرفین درگیری هستند که آسیب‌پذیری‌هایی را روی سامانه‌های یکدیگر شناسایی کرده و قصد دارند در یک موقعیت مناسب از آن برای تهاجم علیه رقیب استفاده کنند. آن‌ها می‌خواهند بدانند تصمیم عاقلانه برای رسیدن به سود بیشتر در جریان این تقابل چیست؟ در مقایسه با کارهای پیشین، مفروضات مسئله به شرایط واقعی نزدیک شده و احتمال تلافی طرف مقابل و احتمال شکست حمله، در تعریف بازی لحاظ شده است. برای نمایش بازی از فرم توسعه‌یافته استفاده شده و تعادل نش برای آن محاسبه گردیده است. با تحلیل نتایج در حالت استراتژی مختلط نشان داده شده که نظریه بازی می‌تواند ضمن برآورد تصمیم طرفین، به هر یک از آن‌ها پیشنهادهایی در مورد انتخاب استراتژی ارائه دهد.
آقای رضا جهان‌فر، آقای مسعود مقدس، آقای مهدی بصیری، آقای علیرضا خلعتبری، آقای پیمان خرازیان، خانم فهیمه کرمی،
دوره ۴، شماره ۲ - ( ۹-۱۳۹۹ )
چکیده

مقاله پیش رو بر اساس طرح تحقیقاتی «بررسی عملکرد پدافند هوایی (سامانه زمین‌ به هوا و رادار) در سال‌های دفاع مقدس و مقایسه تطبیقی آن با پدافند هوایی عراق و درس‌های گرفته شده از آن جهت ارتقاء توان رزمی سازمان» به رشته تحریر درآمده است. طرح تحقیقاتی فوق با تکیه بر اساس اسناد و مدارک موجود در مراکز اسناد ارتش، سپاه، ستاد کل پدافند هوایی کشور و بهره‌گیری از تاریخ شفاهی و مشارکت و مصاحبه با فرماندهان پدافند هوایی در سال‌های دفاع مقدس به رشته تحریر در آمده است. در نگارش این مقاله که توسط نویسندگان در قرارگاه پدافند هوایی خاتم‌الانبیاء(ص) آجا به ثمر رسیده است، از روش کیفی استفاده شد. انجام مصاحبه با پیشکسوتان پدافند هوایی، بهره‌گیری از کتب و منابع خارجی ترجمه شده، بهره‌گیری از دست‌نوشته‌ها و یادداشت‌های فرماندهان و رزمندگان پدافند هوایی به تکمیل کننده خلاء‌ها و پاسخ گوی ابهامات موجود در اسناد بود. این مقاله ضمن بررسی عملکرد پدافند هوایی جمهوری اسلامی ایران در بخش‌های زمین به هوا و رادار در سال‌های دفاع مقدس، عملکرد نیروی هوایی عراق و پدافند هوایی عراق نیز مورد بررسی قرار گرفت. شبکه فرماندهی و کنترل پدافند هوایی ایران در زمان جنگ با عراق و ابتکارات انجام شده توسط پدافند هوایی به ویژه شهید سرلشکر منصور ستاری، نقش پدافند هوایی در برخی از عملیات‌های مهم و نقش پدافند هوایی در جنگ شهرها و...، عملکرد پدافند هوایی عراق در بخش رادار و زمین به هوا و... از جمله مواردی است که در این مقاله مورد بررسی قرار گرفت. همچنین در این مقاله سیر تطور مرکز ثقل دفاع هوایی ایران از دفاع هوایی هواپایه به دفاع هوایی زمین‌پایه مورد بررسی قرار گرفت. در پایان مقاله پیشنهادات محققین برای ارتقای توان رزم سازمان و همچنین ادامه مسیر تحقیق توسط سایر محققین ارائه شده است.
   مسئله اصلی در این مقاله این بود که:« درس آموخته‌های عملکرد فرماندهی و کنترل پدافند هوایی ج.ا.ا (سامانه زمین‌ به هوا و رادار) در عملیات‌ دفاع مقدس چیست؟ »
 متغیرهای مورد بررسی در این طرح عبارتند از:
متغیر مستقل(کلان): عملکرد فرماندهی و کنترل پدافند هوایی ج.ا.ا
متغیر مستقل(جزء): سامانه‌های زمین به هوا
متغیر مستقل(جزء): سامانه‌های رادار
متغیر تابع: درس آموخته‌های عملکرد فرماندهی و کنترل

صفحه 1 از 1     

فصلنامه علمی-پژوهشی فرماندهی و کنترل C4I Journal

 
Persian site map - English site map - Created in 0.07 seconds with 28 queries by YEKTAWEB 4700